mandag den 5. juli 2010

1. etape...


...af ferien veloverstået.

I stikord: solskin, vandland, is, sove længe, John Irving, familie, Asti, grin, læææækker mad, badetøj, vandpistoler, rutsjebane, latter, myg, solcreme, børn, VM, dåsebajere, sorteper ... uhm. Sommer.

Nu er jeg hjemme i den steghede hule igen, uden børn, som er hos mormor og morfar. Åh hvilken fryd og fred. Godt nok varme arbejdsdage, men når jeg har fri kl. 15 er der jo stadig en hel arbejdsdag indtil jeg skal i seng. Uden "serviceren", aftensmad (af nævneværdig karakter i hvert fald), 2 x 10 x "moaaar" i timen, madpakker, lektier, tandbørstning....aahhhhh.

Har faktisk ikke skænket min egen blog en tanke i ferien...og snuser nu rundt om den som en nyforelsket teenager, der med blussende kinder skal nærme sig den udkårne igen. Hvad var det nu, vi talte om? Hvad var det nu, vi var optagede af? Hvorfor var det nu, det gjorde mig så glad?

Vi skal nok finde hinanden igen, det er jeg sikker på. Indtil da står den på Asti, bærbar og blog-surf hos jer!!

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Velkommen hjem igen! Du har også været savnet her på min matrikel :)

June sagde ...

Ahh, jeg tænkte nok, at du simpelthen havde været så fræk, at tage fri fra bloggen - og så helt uden tilladelse! ;-)

Jeg har også savnet dine indlæg, og funderet over, hvor længe tavsheden mon ville vare. Så dejligt du er tilbage.

Knus fra June

anette sagde ...

Godt du er tilbage derude i hulen...lyder til, at dagene har gjort det ved dig, som sommeren er bedst til. kh A

Kolorista sagde ...

Velkommen tilbage - MHT den dér hylde-marmelade, så havde jeg helt glemt at tænke på de dér krible-krable-kræ... dem tror jeg altså ikke jeg gider stå og fiske fra m. håndkraft! Ka man evt. blende snasket og glemme de er der ;-)
Ellers har jeg hørt fra en anden blogger, at man bare ska hælde vodka på snasket når saften er siet fra - DET tror jeg så godt lige jeg gider prøve! Rådet hermed givet videre ;-) KH Lisbeth