fredag den 17. juni 2011

Kjolevinder


Nå, men det er da til at overskue feltet her i den lille flytte-konkurrence, ha ha. Så meget desto større chancer.

Jeg kunne ikke lige finde ud af hvordan, jeg skulle finde et tal mellem 1 og syv (!) - jeg lod alle få et lod i første omgang, for ellers var det da simpelthen for tamt. Og jeg havde ærlig talt glemt det igen mellem flyttekasser og aftensmad og Disneysjov osv...Da jeg kiggede på klokken var den 18.49!

Mette B have engang et indlæg om at være nørd med tal. Og sådan en er jeg. Så når min hjerne ser tallene 18.49 går den straks i gang med at regne tværsummen ud. Sådan har det altid været, og da jeg på et tidspunkt nævnte det for min mor, sagde hun "det gør jeg også altid". På nummerplader fx.

Cpr-numre er også gode (og telefonnumre) - fx er tværsummen af smedens cpr. nr 4, hvilket er et godt tal (fordi det er det bare). Det kan endda lægges sammen, så det giver 13, og det er endnu bedre! Uforklarligt. Men altså, det jeg vil frem til er, at tværsummen af klokkeslettet i aften var 4 - og dermed er vinderen Dragonfly. Send mig din adresse på hulemor@gmail.com, hvis der er et sted, jeg skal sende den til - ellers skal jeg nok gemme den, til du er på dansk grund.

Og til I andre to interesserede (wauw) dukker der sikkert flere ting frem af skabets gemmer, så kig forbi om der er noget, der falder i smag.

P.s. Trine, det var den sorte du så mig i...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa. Bliv ikke forfærdet over at kun 7 læsere har henvendt sig - det er ikke fordi der ikke er nogen der læser med... det er desvære bare ikke os allesammen der kan krybe i en str. 36:) (måske de færreste i virkeligheden?)

Dragonfly sagde ...

Årh - YAY! Tak for dine matematiske evner, Hulemor, - jeg ejer dem ikke selv, men nu kan jeg endelig se, hvorfor matematik kan være af allerhøjeste nytte!;) Og tak for kjolen, den er så fin!
Jeg sender en mail.

Losarinas mor sagde ...

7 er et godt tal !