søndag den 8. juli 2012

Første ferie


Ja, jeg er her stadig. Men for søren, hvor er det sjældent, jeg kommer sådan rigtigt forbi Hulebo. Eller, Hulebo er jo der, jeg er. I Damehuset. Som forresten er blevet ommøbleret, så jeg nu er endnu mere glad for mit lille hus. Og nu har jeg en hel uge til at nyde. Senere på sommeren kommer der mere ferie, så lige nu er bare en generalprøve i at holde fri. Læse. Spise is. Spille spil. Kysse børn og smed. Lytte til musik. Ahhh.

I dag skal der ske en stor ting. Jeg skal møde min fars Inger. Vi har talt i telefon med hinanden, men i dag sker det endelig. Jeg har virkelig, virkelig på fornemmelsen, at hun er en fantastisk ven, jeg ikke har mødt endnu. Svært at forklare, men jeg tror vi ligner hinanden meget. Og selvfølgelig har jeg tankerne om, at jeg kun får hende i mit liv, fordi min mor er død. Og det ville jeg ønske, at hun ikke var. Jeg vil jo hellere have min mor. Men nogle ting er heldigvis ikke op til os selv. Og jeg tror faktisk min mor har sendt Inger til min far, så han kunne leve sit liv igen. Min mor var ikke den smålige type, så selvfølgelig under hun os en engel til at bløde sorgen op.

Men først - solskin og kaffe i haven. God søndag folks!


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kæft mand, hvor er du dejlig!

helle sagde ...

Hvor er det sindsygt smukt formuleret. Meget storsindet og rummeligt. Og tak for en super blog - jeg har læst med længe og nydt dine mange indlæg.
Sommerhilsner fra Helle

Anonym sagde ...

Håber mødet gik godt, og at du har fået en ny ven! :) Selvfølgelig har din mor ønsket din far skulle leve! Det er største gave man kan give den man elsker! <3
De varmeste tanker og knus,
Zanna

Yoyce funderingar sagde ...

Jag har en Samsung Galaxy 2 och trivs jättebra med den:-)

Anonym sagde ...

Flot formuleret - håber din fars Inger viste sig at være en SKØN dame.'
Lisbet

Dragonfly sagde ...

Behøver det være enten eller, gør det? Behøver du spekulere på, hvem du helst ville undvære eller have i dit liv af de to?
For faktum er jo, at din mor desværre ikke længere kan være her - men at Inger kan. Og dét skal du have lov at nyde, synes jeg. Sorgen over din mor bliver hverken større eller mindre af den grund, tænker jeg.

Håber, hun var lige, hvad du håbede på.
Kh. Dragon.

Dragonfly sagde ...

(Ps: det der 'gør det' i første sætning af min forrige kommentar lyder lige lovlig inkvisatorisk - det er en glemt stump af en tidligere formulering!)

Yoyce funderingar sagde ...

Kul att du gillar mina bilder:-)