søndag den 26. august 2012

Sommeren er gået, tasken er pakket og afgørelsen faldet


Uha uha. Længe siden, alt for længe. Jeg havde travlt med at holde sommer og ferie. Toget gik til færgen, færgen gik til Bornholm og solen skinnede. S.K.I.N.N.E.D.E. Tak til jer, der også var på Bornholm og tog det gode vejr med. Åhh som jeg trængte. Til morgenmad på terrassen, dage i shorts og bikini, is og Svaneke øl, strand og natur. Bedste venner, sild, islandske heste, koncerter, grill og skybrud. Tror vi fik det hele med på en enkelt uge.

Derefter dejlige dage med børn, smed og badeland. Holder max at have ferie sammen. For ikke at sige sove sammen. En hel uge i træk. Det trængte jeg også til...Afsluttede ferien med Skanderborg Festival og en gedigen monsterbrandert. Trængte jeg faktisk ikke til.

Så kom hverdagen igen. Egentlig tiltrængt at få genindført regelmæssige måltider, grøntsager og sengetider. Og blogs. Jeg har været totalt koblet af og mon ikke, det har været sundt nok? Nu har jeg læst og læst hos resten af blogland og er nogenlunde opdateret. Og opgraderet med smartphone, spotify, tdcplay og hele molevitten. Og blogger på mobilen. Med 30 blogindlæg i hovedet, der aldrig blev til noget. Det går nok...

I dag har jeg læst lektier og pakket skoletaske. Ja. I morgen starter mit nye liv som skoleelev, godt nok på videreuddannelse, men alligevel. Føles meget spændende og manner, jeg glæder mig. Jeg er sulten efter noget nyt og føler mig meget voksen og etableret, fordi jeg har tjenestefri og får det hele betalt! Glæder mig til det, det fører til og glæder mig især over, at jeg er på en arbejdsplads, hvor ledelsen tror på, at det jeg brænder allermest for, vil jeg blive allerbedst til. Alle skulle have sådan en chef.

Nå ja, og så kom afgørelsen. Længe ventet med angst og bæven, mareridt og mavepine.

Vi har bestemt, at der ikke bliver fastsat samvær, idet vi ikke finder, at samvær vil være til gavn for børnene.

Umiddelbart en kæmpe lettelse og forventning om, at der så er ro på endnu. Men samtidig...en lammende følelse af, at jeg bliver fastholdt i en situation og nogle livsvilkår, som jeg er fuldstændig afsindigt træt af. Ikke at have en adresse. Ikke at have mit eget telefonnummer. Ikke at have et sygesikringskort. Små ting, ja. Men for helvede. Jeg bliver så træt nogle gange.

I morgen skal jeg møde 20 nye mennesker og igen forklare, at nej, det er ikke en fejl, at jeg ikke figurerer med billede og adresse, og nej, mit telefonnummer skal ikke på klasselisten. Vær venlig ikke at omtale mig eller lægge sjove studiebilleder på sociale medier og husk ikke at nævne mig i dokumenter, I offentliggør. T.R.Æ.T siger jeg jer. Men okay, alternativet er værre, så jeg tager en runde til i den hemmelige mølle.

Nu er det strengt taget sengetid for en Hulemor, så jeg vil bare sige godnat - og forresten, tak for alle jeres kommentarer, som jeg aldrig får vendt tilbage på. Det er skønt at være tilbage i Hulen og sammen med jer igen. Sov godt.


6 kommentarer:

Prophecy sagde ...

Velkommen tilbage. Vidste ikke at "det hemmelige liv" også omfattede så meget persondatabeskyttelse. HOLD: NU:KÆFT, det er ikke let det der liv......

Held og lykke med 1. skoledag, sagde hende der også starter lidt uddannelse i dag :o)

Anonym sagde ...

Pyh, godt at høre pip fra dig. Qua den sidste del af dit indlæg...har sgu været bekymret.
Men DEJLIGT med dejlig ferie.

Anonym sagde ...

Puha det kan godt tage lidt af glæden over at skulle møde i skole og genoptage noget uddannelse. Må være svært at skulle forklare hvorfor hvordan etc.
Men pøj pøj med skoleforløbet

Mange tanker
Lisbet

Helle sagde ...

Tillykke med afgørelsen og med videreuddannelsen. Jeg fatter fandme godt, at det gør dig træt med alt det hemmelige.
Dejligt at høre fra dig igen. Jeg kom ikke til Skanderborg i år, men måske skal vi drikke en øl sammen dernede næste år?

Anonym sagde ...

Pyha, det lyder som en hård omgang at huske på alle beskyttelserne... Håber det til trods bliver godt at gå i skole igen....

Varme tanker,
Zanna

Karina sagde ...

Dejligt I har haft en fantastisk ferie!! :o) Vi har også haft en skøn skøn ferie, - hele den store Familien Krumborg :o) Jeg føler mig stadig MEGET heldig med ham den vidunderlige Tømrer, - helt som du føler dig heldig med din helt egen Smed, tror jeg :o)

Kærligst, Karina