mandag den 13. juni 2011

Nikotinvrag



Min gamle dame af et hus er faktisk et rigtigt nikotinvrag. De to seneste beboere har virkelig været stygge med røgskyerne, så alt - og jeg mener ALT - var gult, da jeg overtog huset. Det første billede viser indmaden i et køkkenskab, der er fuld af gule/orange/BRUNE plamager. Fy for s...øren. En hel dag vaskede jeg af i industri-nikotin-fjerner. Selv hvide blanke overflader, der egentlig så meget tilforladelige ud fik ved mødet med Flügger 49 travlt med at afgive kaskader af brunt overfladevand. Jamen jeg siger jer, det var ulækkert.



Men det hjalp! Og det er rart at vide at ALT er rent nu. Selv skruehoveder og hullerne i stikkontakter har fået vatpinde og er blevet rene. Her er køkkenskabet igen efter afvaskningen. Så hvidt som nyt.



Lørdag aften trængte jeg til frisk luft - og heldigvis var smeden blandet ind i noget Northside Festival, så min veninde og jeg tog afsted og hørte Tina Dickow i den smukke sommeraften. Vi to gamle damer var længe oppe, syntes vi selv, og helt utroligt lettede over, at vi ikke skulle af bussen midt i byen for at feste videre! Vi tog mageligt bussen helt ud til forstaden og drak lidt mere hvidvin inden vi skulle i seng...det blev overhovedet ikke mørkt!



Lousy billede, jeg skulle næsten sige undskyld, for hun er virkelig et billede værd...det lille fine menneske, og alligevel SÅ meget stemme. Og sensualitet. Og rå-hed. Og helt århusiansk. Fantastisk.

I dag er der blevet malet, malet, malet. Og snart kommer der billeder fra indendøre i damehuset. Der er også sådan en her. En lille interimistisk havestue. Hvor der også skal males, og bygges en hyggebænk. Og der skal bo et citrontræ, tror jeg...


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Stort tillykke med overtagelsen! Det ser hyggeligt ud og jeg deler din fascination af Tina D!Kh. Lene