søndag den 1. maj 2011

Hvad er det dog, jeg har gjort?


Købt et hus. Glæder jeg mig? Ja. Jeg får kriller i maven, når jeg kører forbi og tænker: Der skal jeg bo. Der skal vi bo. Med en lille overskuelig have, kælder, kvist og hyggekroge.

Jeg kommer helt sikkert ikke til at savne at slå græs 1½ time. Eller ligge på knæ og rense ukrudt og kvikgræs op af bålstedet. Ej heller vil jeg længes efter at skovle og udjævne 70 skud fra mosegrisen, eller hvem det end er, der huserer under græsplænen.

Men jeg kommer heeelt sikkert til at savne alt det her:Der kommer nye gode tider og dejlige omgivelser. Men lige nu, er nu. Så jeg vil tage min kop te, og sætte mig derud og nyde. Mens det stadig er mit nu.


3 kommentarer:

Øglemor sagde ...

Vildt! Men stort tillykke med købet! Som med det meste nye, kan jeg forestille mig, at det må være en smule angstprovokerende at skulle skille sig af med noget gammelt og velkendt. Men det lyder til at være en god beslutning. Held og lykke med det - det glæder jeg mig til at følge mere med i :-)

Anette Kristine sagde ...

Det bliver SÅ fedt med det hus altså. Men det er jo godt man (dig) så stadig kender nogen i skoven, i kanten af skoven og vel egentlig selv kan cykle tilbage på 10 min?

kongemor sagde ...

Du har gjort noget fedt, hvis du spørger mig:) jeg drømmer mange drømme om at have mit (ja ok vores) eget.