torsdag den 24. januar 2013

Fra studinens hjørne


Så er det lige før det går løs...har indledt de næste to års studier med at hente flere kg. bøger på biblioteket. Eneste problem er, at jeg ikke kan læse dem alle på én gang.

Jeg glæder mig! Og er stadig lidt bange. Der kan da godt være aftener, hvor jeg får hjertebanken og tænker: Hvad har jeg egentlig gang i? Har jeg ikke nok at se til? Er der ikke nok dage, hvor jeg er segnefærdig kl. 21?

Så tænker jeg på kvinden i den røde sportsvogn, som for mange år siden sagde til mig, at man skulle gå efter sine drømme. Ikke lade sig stoppe af andres fordomme eller mentale (begrænsende) overbevisninger. Heller ikke selvom man er alenemor.

Den anden dag var jeg til møde hos hende. Det er hende, der med sin underskrift har bevilget min master. Jeg fortalte hende, hvor tit jeg har tænkt på hendes ord om at turde gå efter sine drømme. Også på trods. Og at hun har været en rollemodel, jeg ofte har tænkt på. Og hun blev oprigtigt rørt over, at hun havde sat et spor på den måde, med sine ord til en ung studine.

Nu er jeg ikke længere ung. Og drømmer ikke om en rød sportsvogn. Men jeg er stolt af at turde gå efter det, der føles rigtigt!


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er SÅ sej! Det bliver hårdt, men det bliver også fantastisk. Det er jeg sikker på, og jeg hepper hele vejen

Prophecy sagde ...

En Master, se det er sexet!

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Kiggede lige ind for at se, om du mon havde været der :-) Så skønt at læse de gode nyheder!! Ønsker dig al mulig god energi med de nye studieplaner! Kh Charlotte