onsdag den 31. august 2011

Udenpå og indeni


Der er ikke helt overensstemmelse for tiden, mellem udenpå og indeni.

Udenpå står jeg tidligt op, går i bad og smører madpakker. Vækker børn, lufter hund, spiser morgenmad. Passer job, laver te om eftermiddagen, husker at spørge til børnenes lektier, tjekker vejrudsigt og regntøj. Laver aftensmad, rydder op og vasker tøj. Udenpå er der fuld gang i ombyggeriet af 1. salen i Damehuset og der bliver også betalt regninger og husket aftaler. Udenpå går livet stærkt.

Indeni er jeg langsom. Trækker vejret dybt. Holder små pauser med mig selv og gemmer ængstelige tanker til stille stunder. I den indre biograf spilles film med gode slutninger. Og dårlige. Indeni nyder jeg tændte stearinlys og pæne blomster. Trækker vejret dybt. Skynder mig laaangsomt. Bliver rørt over børn, der hjælper hinanden færdige om morgenen, landmænd, der høster marker, katte, der sover på en solfyldt plet. Krammer mine børn og smeden, trækker vejret dybt og glæder mig over at være heldig. Indeni går livet langsomt.


6 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

<3<3<3
En dag ad gangen!

Losarinas mor sagde ...

At få de 2 liv i balance- det kommer en dag.

Frøskuffen sagde ...

Det synes jeg også, at jeg kender.

Anonym sagde ...

Det lyder zen-agtigt. Tusind tak for tippet om bogen - er i fuld gang med at læse den og kan mærke er der mange gode idéer til pauser! Eller bare opdage når man har dem - de skønne stunder... Kh. Lene

anette sagde ...

Og sådan satser jeg også på at få det med min nye skønne gave. Er allerede i fuld gang med zen-siderne.

Karina sagde ...

Det er en gave, at kunne bevare roen indeni, selvom det går stærkt ude i Verdenen :o)

Det glæder mig meget, at du nyder livet og at dit liv er fuld af kærlighed!

Kærligst, Karina