onsdag den 16. november 2011

Op til overfladen


Nå, men det var den fest vi kom fra. Uha. Godt nok sjovt. Godt nok dejligt at danse. Godt nok dejligt at glemme. Godt nok mange drinks. Smeden mener helt bestemt, at jeg tog en gin & tonic til natmad, mens han spiste suppe. Hmm. Nu var han jo heller ikke så vild med at danse, som mig. "Jeg er bedre til at svejse", er hans dansegulvs-motto. Men jeg fik åbenbart ikke danset alle drinksene ud. Og vi kan nu konstatere, at Elverpigen og Troldebarnet er yderst omsorgsfulde og selvhjulpne, når deres Hulemor er ramt af de ondeste tømmermænd. Men det var de tømmermænd værd!

Nu hverdag for fuld skrue igen, begynder at nyde de der mørke morgener og radio i bilen, mens det lysner. Mærkeligt, hvad man kan vænne sig til. Gode dage på nyt arbejde med søde kolleger. Jeg er glad.

Og bekymret. Statsforvaltningen har meldt tilbage, at de vil kontakte yderligere myndigheder, inden der kan træffes afgørelse i sagen. Så nu venter vi igen... Og ængstes. Og vågner om natten. Og drømmer grimme drømme. Og skæver over skulderen. Og funderer over børnenes fremtid. Og supplerer op med alarmer. Og den slags.

Lige nu er der ingen langtidsplanlægning i Hulemors liv. Kun madplan for resten af ugen. Bittelille projekt i weekenden. Masser af kys og kram. Nærvær. Og nutid. Hulemors liv.


4 kommentarer:

Prophecy sagde ...

Jeg stemmer også for nutid, én dag af gangen :o) Godt at høre at dine morgener indeholder hygge og glæde over kolleger/job, det gør november bedre. November er tough cookie måned.

Kolorista sagde ...

Godt du ser lysglimt i november-mørket - den dér m. radio i bilen kan jeg godt se det hyggelige i - på min cykel er der ingen radio og hundekoldt for tiden! pas på dig selv - kh Lisbeth

Kirsten sagde ...

Nu mmå du være stærk og huske at du godt kan. Klare den. Og du er ikke alene. Og du sørger for at der er nogen der ved hvor du er hele tiden og som tjekker hver dag at du er ok. Og så skriver du til os hver dag så vi kan støtte dig lidt gennem æteren :-)

Anonym sagde ...

Og din frygt sender chokbølger helt herned..
Godt med rammer som madplaner og et lille weekend projekt.

Du er stærk og kan godt - og alting skal nok gå!