torsdag den 3. november 2011

S.O.S. fra det virkelige liv


Fooor ... sevan da. Jeg er smidt ud i det. Det nye liv. Den nye hverdag. Med tidligt op, længere køretur, mere logistik, flere - mange flere - kollegaer og tonsvis af indtryk. Overvældende på den gode måde.

Jeg havde faktisk været nervøs for det. Lidt bange for om enderne nåede sammen og om vi holdt til nye rutiner i en hel uge. Jeg havde overgået mig selv i planlægning, så der ikke skulle laves mad en eneste dag i den her uge. Eller det vil sige, selvfølgelig har vi spist mad, men 90% af det var lavet på forhånd og lå i fryseren. Madplanen var klar, køleskabet fyldt, tøj lagt i samlesæt, reflekser, lygter osv. på plads og dobbelttjekket, skoletasker pakket om aftenen osv. osv. (Hvis du skal have konkrete tips, så læs Anna Skyggebjergs bog; Supermor. Det hele står der i).

Bare kald mig Kontrolla, for ved du hvad? Det virker. Ved hjælp af jeres morgenråd er jeg kommet tidligt op og godt i gang med dagen, tjekket og ustresset ud af døren og mødt i god tid på ny arbejdsplads. Kommet senere hjem ja, men i godt humør og ingen pres over aftensmad, der jo var planlagt og stort set lavet på forhånd. K æ m p e succes. Længere arbejdsdage men til gengæld mere tid til hygge og lektier. Mere nærvær og totalt tilfredse børn puttet om aftenen. Hva'behar?? Det passer.

Selvfølgelig har det kostet noget. Det har kostet på blog- og venindefronten. Der har absolut været minimal kommunikation ud af Damehuset. Selv smeden er blevet forsømt med opmærksomhed, det tålmodige menneske, og min far er den eneste, der er blevet forkælet med et telefonopkald. To skønne veninder har besøgt hvert sit kontinent, og har jeg haft tid til at høre bare en sætning fra deres rejser? Nada.

Blogs? Ikke læst en eneste siden mandag aften, hvilket har givet rigeligt med abstinenser, skulle jeg lige hilse og sige. Jeg ved jo slet ikke, hvad I går og roder med allesammen... Satser hårdt på en tidlig kop kaffe lørdag morgen, og en benhård update.

Nå, men jeg har en aftale med en hund, der skal på aftentissetur, et bad, der skal tages og en dyne, der skal puttes. Over mig. Ses lørdag!7 kommentarer:

Prophecy sagde ...

SÅDAN! Godt for dig og Damehuset :o)

Losarinas mor sagde ...

Respekt ! At kunne planlægge sig ud af kaos og ende med noget der faktisk er rigtig godt !

Conni Nørskov sagde ...

Det lyder, som om du har travlt - på den dér fede, positive måde, som giver god energi i det lange løb. Det er godt til jer! ;)
Og hvis omgivelserne vil én tilstrækkelig meget, klarer de såmænd også, at man i perioder er fraværende.

Lines linier sagde ...

SÅ dejligt at høre :-)

Kirsten sagde ...

Det lyder rigtig dejligt og det er skønt at mærke glæden i din "stemme"!!

esconditeren sagde ...

Ej, det lyder så smart. Jeg har sådan ønsket at blive så struktureret siden jeg købte Supermor-bogen (eller faktisk før, det var nok derfor jeg købte den), men jeg er bare så dårlig til at tage mig sammen og komme i gang. Måske skulle jeg prøve igen lige om lidt.

Anette Kristine sagde ...

Der er vist et par tricks eller tre jeg skal have nappet her. Lyder mere end dejligt, alt dit nye.