lørdag den 12. november 2011

Det er dyrt at være doven


Nå, men jeg kommer altså ikke i den kjole! Viljestyrken rakte ikke til at lade fredagsbrød og alverdens andre fristelser stå - så jeg måtte ud og investere i går. Men pyt nu med det, for i mellemtiden er oversize kjoler åbenbart blevet moderne igen, så jeg kan komme til feeeest i aften uden at skulle trække maven ind. Dejlig ting. Og da jeg jo har arbejdsuniform, gælder undskyldningen: "jeg bruger aldrig penge på hverdagstøj" altid. Altid. Og det er jo også meningen, vi alle sammen skal til at bruge penge igen - ikke? Og vigtigt at støtte de lokale forretningsdrivende - ikke? Og støvlerne var heller ikke så dyre, som jeg havde budgetteret med - vel?

Åhh en rigtig fest, det er længe siden, jeg har været til sådan en, så den skal bare have hele armen med bling bling og høje støvler. Nå, men det minder mig om, at jeg skal have arrangeret en gave, bikset aftensmad til ungerne og morfaren sammen OG nå en tøjkrise i løbet af dagen. Fik jeg sagt, at jeg allerede har været til frisør? OG at jeg tog cyklen kl. 8 og cyklede hele 3 km. ind til Landsbyen? (Smeden var så fræk at spørge om bilen var blevet stjålet, eller jeg alligevel skulle i den kjole. Pffft. Kan jeg da ikke NÅ)

God lørdag til jer!

2 kommentarer:

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Ja, der er ALTID en undskyldning for en ny kjole, en som du kan nyde at have på, og hvor du ikke behøver trække maven ind ;-)
Håber det bliver en dejlig fest!
KH Charlotte

June sagde ...

God fornøjelse! :-)