lørdag den 12. maj 2012

Gaver og stjernestøv


Vil du ikke også gerne have det?

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker dullegrej. Jo mere jo bedre. Især Clarins. Og ved du hvad? Om 19 dage starter sommeren. Så det er da NU, vi skal have nyt om tendenser og skønhedstricks. Åhh og skønhedsguf både til huden og ganen. Der er nemlig også lakridser.

Det er selvfølgelig Anettes Beautyspace, der deler ud igen. Nu med gaver til alle. Teknisk set er de gratis! Ja, jeg ved heller ikke, hvordan hun gør det. Ikke nok med, at der kommer spændende eksperter og gør os klogere i hele fire timer - der er også forplejning. Og det her


De forbindelser gad jeg godt have, suk. Heldigvis er Anette så gavmild, at der er stjernestøv til alle, og jeg gider godt skinne for en aften! Okay, der skal penge op af lommen. Men ikke nok til at betale for gaverne. Eller maden. Eller foredragene. Måske er hun ikke særlig god til at regne? Pyt, jeg spiser gerne havregrød og drikker tynd kaffe for en tur til staden og sådan en lækker aften. Skal du også med?

Jeg har faktisk et utrolig effektivt sparetip, hvis du skal skrabe de penge sammen i en ruf. De sidste tre måneder har jeg benyttet det gamle husmorfif med at hæve husholdningspenge hver mandag, og gæt hvad? Når pengene ligger i pungen og dankortet derhjemme, er det meget nemmere at prioritere indkøbene. Simpelt men sandt. Hold nu op alle de småblomstrede dåser, ligegyldige ugeblade, uundværlige spotvarer og billigt slik jeg ikke har købt efter jeg fandt på det. (Løgn, læste det i en bog). De første seks uger sparede jeg lige præcis 1.450 kr. - og ved du hvad de skal bruges til?

Et SPA ophold sammen med to yndlingsveninder. I de mest fantastiske omgivelser. I dag. Faktisk om 3 timer og 45 minutter. Sååå...jeg må hellere få pakket. God weekend!!

1 kommentar:

Anette sagde ...

Glææææder mig til at se dig i Kbh - og jo, hahaha, har altid haft lidt svært ved at regne og måtte eksempelvis til nationaløkonomi-eksamen hele 4 gange for at bestå på handelshøjskolen...beauty-hjerner, you know. Knus Anette