onsdag den 2. maj 2012

For det første..


...tusind tak fordi I er så søde. Jeg elsker jeres kommentarer, selvom jeg næsten aldrig får svaret på dem i kommentarfeltet. Men jeg kan læse dem om og om igen, fordi det er så dejligt, at I er der. TAK.

For det andet, så har det været sådan nogle dage, hvor jeg har måttet overgive mig til boblen. Sygdomsboblen. Anna siger: "Overgiv dig til Zen, når dit barn bliver sygt". Åhh ja. To dage har Troldebarnet ligget vandret med feber og ondt i halsen. På de første sommerdage i mands minde. Så jeg har bare messet Annas ord, mens jeg har siddet med kaffen. Gravet lidt i haven. Fundet solhatten frem. Kigget lidt på katten, der havde kæresten med hjem. Og gjorde det på græsplænen, lige foran børnene. Så fik vi snakket lidt om bierne og blomsterne ...ind imellem har jeg selvfølgelig nusset, kysset, opvartet og trøstet Troldebarnet, der sagtens kunne ligge og være syg på trampolinen. Og i øvrigt er ved at komme sig nu.

Jeg gider også godt på arbejde igen, så det er fint, at han er frisk i morgen. Men altså, når det nu skulle være, så gjorde det da ikke noget, at vejret var godt...

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det er tit at jeg har lyst til at kommentere hos dig - men ikke gør det. Fordi jeg syntes at ord er så fattige til at udtrykke de følelser der kommer indeni mig, når jeg læser om nogen af de ting du er udsat for. Det kan være helt umuligt at sætte ord på, men jeg læser altid med og føler med dig - og beundrer dig for dit mod og din livskraft.
God bedring med Troldebarnet.

Anonym sagde ...

Det samme her - ord synes fattige!
Har sådan en lyst til at gi dig et kram eller et klap på skulderen.
Jeg kender dig slet ikke, men er kommet herind via en vens blog og kan slet ikke lade være med at komme forbi og læse med.
Du er en sej kvinde og jeg ønsker dig alt det bedste i livet.
Håber Troldebarnet er klar igen, så fridagene kan nydes UDEN sygdom.
MVH
Lisbet