torsdag den 17. maj 2012

Om at være morDet gider man godt at komme hjem til efter wellness forkælelse, ikke? De bedste børn i verden.

De bedste børn i verden, som desværre har det svært. Ugen bød på møde med kvalificeret voksen, som satte en scene hvor Elverpigen kunne blive set. Og hørt. Og endelig faldt paraderne hos en forknyt teen age pige. Der er blevet grædt de sidste par dage. Og kysset. Snakket og krammet. Åhh hvilken lettelse. Hellere vrede, gråd og frustrationer end tavshed og fornægtelse.

Og Hulemor har endnu en gang brugt dage på at tænke, mærke, reflektere. Over de store ting. Og små. Det er ikke altid så enkelt at finde sig selv i livet. Så er det godt med børn, der tegner søde kort. Og en smed, der er stor og bred nok til at favne. Som ikke hænger sig i skal-og-bør og den slags konventioner. Og som ser (på) mig med verdens bedste øjne, og kysser liv i mig igen.

I dag var fridag, cykeltur med Troldebarn, nyplukkede kirsebærgrene, havenusseri, kattenusseri, is og kys. I morgen er stille arbejdsdag med gode kolleger og spændendeste job, hvor hjerne skal i gang. Den forestående weekend i familieklanens tegn. Det bliver godt.

Og min far har været på tur i dag. Med en dame. Selv ham er der forår i...

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Ønsker jer en velfortjent fantastisk weekend!!

Anette sagde ...

Hvor GODT med Elverpigen. Varmer og gør godt...og din far altså. Jamen livet leves!