torsdag den 3. juni 2010

Vigtige beslutninger


I aftes var jeg til et foredrag, der bl.a. handlede om selvværd - hvordan giver man sine børn dét, og hvordan spiller ens egen opdragelse ind?

Jeg ved ikke, om mine forældre synes, jeg er opdraget til det, men i mit hjem gælder det, at det skal se ordentligt ud. Dvs. at vasketøjskurven ikke bugner, at køkkenet altid er rent (ligesom gulv og kummer i badeværelset), sengetøjet skal luftes i godt vejr, vasketøj skal lægges sammen med det samme, græsset skal være slået, køleskabet skal være gjort rent, nullermændene må ikke være for store... (find selv på mere)

Så i dag, da Elverpigen lavede legeaftale og Troldebarnet ligeledes var afsat til anden side, så jeg straks i ånden, hvordan jeg kunne nå alt det på en eftermiddag! Plus selvfølgelig at gå en lang tur med hunden (forbandede skridttæller i den ny telefon) og koge rabarbergrød.

Men HA!! Jeg snød min indre perfektionist. Slog 1/3 af græsplænen (ja,ja - den ud mod vejen selvfølgelig, fint skal det være - det skulle jo nødigt hedde sig at den enlige mor ikke kan overkomme det, tsk tsk)og crashede derefter her. For saddan det var godt at være uartig mod over-jeg'et!...og jeg fik ikke engang kogt rabarbergrød, selvom det er det nemmeste i verden!!

5 kommentarer:

mette b sagde ...

SÅDAN, kvinde! Jeg har gjort det stik modsatte, men i morgen...

hulebo sagde ...

Hej Mette

Ja, jeg så det godt ;o) Fred og fredag til dig i morgen...

June sagde ...

Uhja, det er skønt at lade hånt om "burde" og "skal" ind imellem :-)

Og laver du ikke et indlæg om, hvordan man så får det der selvværd ind i sine børn?

K.H June

anette sagde ...

Arrrjjjj hvor ser det råhyggeligt ud. Jeg kan slå min indre perfektionist til og fra, for den er ikke til at komme udenom, men heldigvis indeholder jeg også en god portion dovenhed, som af og til vinder (godt du ikke ka' se mine vasketøjskurve nede fra skoven, Marianne ;o)

Anette sagde ...

Ville elske at læse et indlæg om en vis rock-dag i nærmiljøet, men jeg ved ikke, om det er muligt sådan at komme med ønsker ;o) ;o)