fredag den 14. oktober 2011

Styr mig lige!


NU siger I altså, hvordan I gør det! Det der med at lave en lækker latte og sætte to små indbydende småkager på en smuk sidetallerken... (nå nej cupcakes selvfølgelig, men så moderne er jeg ikke. Og forstår stadig ikke, hvorfor det ikke bare hedder muffins?). Jeg drømmer om at være sådan én, der gør netop dét, men jeg kommer aldrig i mål.

I dag fx, fik jeg den lækre singlekasse fra Aarstiderne. I den var - uuuhm - chokoingefærtoppe fra Aurion. Lækreste af de lækre. I mit hovede ser jeg scenariet for mig, den lækre latte og to sirligt anrettede cookies, som jeg nyder in a zen-moment...

I virkeligheden flår jeg pakken op og inden jeg får sat kaffevandet over, har jeg kværnet 2/3 af kagerne. Jeg vil ikke sige, at jeg ikke nyder dem, men for f... jeg kan jo ikke styre det! Og på en måde kunne det jo være meget fedt at prøve at have sådan nogle lækre kager i skabet til en hyggelig kop kaffe med nogen. Æv altså, jeg går både glip af højtideligheden og helheden i nydelsen, for det der øjeblik, hvor der skal være kaffe, kage og nydelse på én gang (!), kommer aldrig.

Og jeg har en gang for alle bestemt mig for, at bloggen ikke skal handle om deller og betænkeligheder om den slags, men det er da ikke nogen hemmelighed, at jeg skal til en rigtig fest om 4 uger, og der vil jeg bare i en hel bestemt kjole. VIL. Og så går det altså ikke med den slags udfald alt for tit. Grrrrr.

Kom så med det - er det medfødt, er der en strategi eller er I bare (Gud bedre det) mere kontrollerede end mig?

7 kommentarer:

Lotte Glensnov sagde ...

Ha, Ha - lyder fuldstændig som mig - altså det der med, at ville ønske man lige kunne få det til at se smukt og indbydende ud - men jeg når heller ikke i mål - æder også inden kaffen er sat over - så skal vi ikke bare glæde os over, at vi er på samme hold og lade de andre om at arrangere kager og latte mens de lader som om....at de var medlem af et ugeblad ?

Anonym sagde ...

Hahahahaa.. Altså - jeg er sikker på at det er fordi der i virkeligheden er 2 pakker.
Den ene bliver ædt, mens den anden sættes dekorativt op - så man kan tage flotte billeder og lægge på sin blog??

Dragonfly sagde ...

Altså - jeg nægter at tro, at du er nødt til at tabe så meget som et kilo. Den (vidunderlige) kjole, som du sendte mig, er jo lillebitte. It fits me - men det er sgu kun fordi, jeg er en str. small; ergo, det må du også være! Så spis du bare de muffins - og nyd dem! (også uden caffe latte;))

Prophecy sagde ...

...du finder ikke en skid mere kontrol herfra, sagde damen der pt. anser kolde øl og flæskesvær som must-have basisføde ;o)

Louis Corner.... sagde ...

jeg ejer hverken selvkontrol eller (særlig) mange hæmninger. Men jeg er alligevel en kontrollerende kælling, der hele tiden fortæller andre, hvad jeg synes er bedst. Derfor tillader jeg mig også at sige til dig. F... kontrollen. Æd kagerne og køb en større kjole. Nægter i øvrigt at tro, at du ikke stadig er møgstram og lækker. Der er vel grænser for, hvor meget man kan ændre sig på fem år.

hulebo sagde ...

Åh I er flødeskum i mine ører (apropos) - I har lige reddet min søndag!

Lines linier sagde ...

Jeg nægter at tro på, at nogen for alvor mestrer det der "lækker latte og to små indbydende kager (muffins elle cup-)på en smuk sidetallerken". Det er ren show off, hvis nogen påstår det ;-)