tirsdag den 28. februar 2012

Lykke over land


Ord kommer tit ind i mit hoved. Rigtig tit. Og jeg husker ord. Ord der er sagt og især ord, der er sunget. Jeg kan huske virkelig mange sangtekster, fordi jeg lytter til ordene - de taler jo til mit eget liv... For tiden kører jeg meget i bil, hører meget radio, og ikke sjældent spilles sangen "Stop for a minute" med Keane. Der er nogle ord fra den sang, der nærmest runger i mit hoved:

"Sometimes I feel like a little lost child
Sometimes I feel like the chosen one"

Første gang jeg hørte hvad de sang, tænkte jeg "Guuuuud er der andre der har det sådan?". Jamen hvor naiv kan man (jeg) være, hvad havde jeg regnet med?

Nå, men altså i dag, var jeg til et virkelig FAN-TAS-TISK møde på Troldebarnets vegne. Tudefantastisk. Og på vejen hjem var jeg glad, lettet og forventningsfuld - og vidste ovenikøbet at mine to favoritbørn (heldigvis mine egne) var i gang med at bage kage. Til mig. Fordi det er min fødselsdag.

Og fordi jeg er så gennemfejret allerede med både veninder og familie, havde de bedt om, at det kun var os tre i dag. Så det var det. Uden tændt elektronik, men en kage on the side.

Da jeg kørte op ad bakken mod den by og det lille samfund, der tog så godt imod os for snart fire år siden - og åbenbart stadig vil os det bedste - brød solen frem og en af mine yndlingssange blæste ud af radioen. Og jeg ved godt, at jeg har bragt den før. Og at den er gammel. Og at teksten slet ikke giver mening i nogen som helst betydning i forhold til mit humør i dag. Men den kommer alligevel igen, for den gør mig så skraldglad i hovedet og i dag er det MIG, der bestyrer hitlisten:

Ps. Ikke verdens bedste lyd, riiimelig dårlig synkronisering men masser af lipgloss, party og sæbebobler. Og et interessant ... objekt ... på scenen? (Kæmpe fallos eller er det bare mig Freud?)7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, du har jo fødselsdag. Det har jeg tænkt på siden imorges. Kæmpe tillykke og masser af kram. Og hvordan ved jeg det? Jo, fordi du har fødselsdag sammen med vores lille bitte Vera.
Knus

Conni Nørskov sagde ...

Åh ja, "Save Me" - så blev man lige rykket godt og vel 30 år tilbage til sodavandsdiscotekerne! Stort tillykke med dagen; det lader til, at du har haft en dejlig dag! ;)

Karina sagde ...

Et forsinket med hjerteligt tillykke med fødselsdagen :o) Jeg håber i alle tre havde en super hyggelig dag.
Med ønske om, at dit nye år bliver fuld af solskin, kærlighed og kys :o)

Kærligst, Karina

Anna Skyggebjerg sagde ...

Til lykke! Med det hele.

Marianne sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! :)
Kan også godt huske Clout og hittet "Save Me"...en skøn sang stadig.
Stort Fødselsdagsknus til dig!

[hadla] sagde ...

tillykke med dagen!

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Et forsinket, men kærligt tillykke med dagen. KH Charlotte