torsdag den 4. november 2010

Elverpigetid


Og nu skal vi jo ikke glemme, at Elverpigen ifølge sin lærer er sød, social, positiv og arbejdsom med en yderst veludviklet sans for humor! Og at alting bare går så godt, at der ikke rigtigt er noget begavet at sige om arbejdspunkter fremadrettet. Udover at man selvfølgelig altid kan øve sig lidt mere i minus-stykker med lån. Altså mest for at kunne skrive et eller andet.

Og nu skal vi jo også lige huske, at hun er totalt legebarn og stadig har huller på knæene fordi hun leger kat inde under bordet.Tit. Og at hun samtidig sender sin mor sådan nogle sms'er:

"Jeg vil have en ny mobil sådan en som lxxx's bare i en anden farve kom nu så er du den sødeste i hele verden selvom du er det i forvejen (udvalg af blinkende, kyssende, smilende smiley'er) og godnat og tænk over det kh Elverpigen"

Og i aftes så jeg hende stå og synge foran spejlet mens hun kastede med sit lange lyse hår...og en gammel vemodig mor tænkte kærligt, at det er lige nu, det starter, og tænk sig hvilket liv, der venter hende. Generationerne rykker en tand, og lige om lidt er det hendes tid. Elverpigetid.

1 kommentar:

Karina sagde ...

"Elverpigetid"...
Bare ordet giver mig en helt fantastisk fornemmelse i maven! Er sikker på at Elverpigetiden er fuld af varme, eventyr og solskin! :o)

Kærligst og god weekend, Karina