fredag den 19. november 2010

Forresten...


Hvis nu det var dig derude, der lige stod og manglede en computer, helst bærbar, og liiige er nødt til at tælle lidt på knapper hvad angår økonomi...ville du så købe ny eller brugt? Der er faktisk ganske mange firmaer, der sælger brugte bærbare til gode priser, hvor der naturligvis er kortere garantiperiode (6 mdr.) Jeg er lidt i syv sind, men må se i øjnene, at det er svært at leve uden!!

Ikke desto mindre glæder jeg mig faktisk over, at weekenden ikke skal forstyrres af nyhedsstrøm, computerspilleri og blogabstinenser...der er kun tilbage at tænde op i brænderen, lave te, tænde stearinlys, finde tæpper og puder frem - og læse. Nå ja, og selvfølgelig snakke lidt med børnene, spille noget ludo og dèt...hygge i Hulen. Nu med sne. (Allerede. Er den ikke kun lige smeltet???)

Så er der også tid til at tænke tanker. Og det, psykologen sagde i onsdags, der stadig runger i mit hoved:

"...det lyder som om du er tæt knyttet til din mor... der er en stærk identifikation med hendes situation... har du nogensinde selv været i livsfare?...det lyder for mig, som om alle dine reflektioner og tanker hænger sammen med dine egne oplevelser, mere end din mors situation...her kan forstanden slet ikke være med, det er på et meget dybere plan...du kan overveje, om du tør gå mere ind i sorgen sammen med din mor...uanset hvor meget, du prøver at beskytte hende, er hun bekymret for dig. Det er hun. Du er hendes unge...og jeg tænker, du kunne have brug for at bearbejde dine egne oplevelser..."

Okay. Det tænker jeg så lige over. Go' weekend derude. Vi ses mandag


7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og en god weekend til dig i hulen! Lyder til at du har lidt at tænke på plads...Knus

Anette sagde ...

Der er altså en grund, at de bliver psykologer, dem der har den titel på visitkortet. Sikke velsparkende ord. Eller hvad? Jeg har en stationær computer, du må få helt uden beregning. Den kræver kun en ny skærm...tror sådan en koster 6-700 kr., men det skal måske være en bærbar?

Sandra sagde ...

Det lyder til, at du har en dygtig psykolog - jeg håber du bruger hende helt vildt, i forhold til din mor, og i forhold til dig selv og din fortid.

Hvad angår computer - jeg vil ikke anbefale at købe brugt computer! Aldrig nogensinde.
Garantiperioden er elendig, og dine rettigheder hvis den går i stykker stinker hårdt!

Anna sagde ...

De er sindssygt kloge, sådan nogle psykologer. Det er helt fantastisk som de kan se bag fornuften. Held og lykke med tankerne

Anonym sagde ...

Køb ikke brugt, når det handler om computer.
Hvor er det godt at få hjælp af en klog psykolog. Kloge 'lektier' hun giver dig.
Knus

June sagde ...

Hejsa :-)

Lidt underligt, for jeg tænkte på at alle de taner man gør sig, når én man elsker er så syg som din mor, så bliver man også mindet om sin egen dødelighed....og at det i dit tilfælde, har været langt tættere på, end hos de fleste andre <3.

PC: Jeg har måske en bærbar du kan få, men skal lige tjekke med gemalen ;-)

Knus

Lena sagde ...

Kæmpe krammer fra mig til dig og til din psykolog. :-)

@June: I like :-)

Brugt kan være ok, hvis man accepterer de begrænsninger der kan være på den. Jeg købte engang en brugt bærbar. Den vejede kun 1,1 kilo (i 2001), medbragte et hav af batterier, som hver især holdt i omkring fire timer, havde udskiftelige drev af enhver tænkelig slags, kostede mig 1000 kr og kunne ikke gå på nettet. Som i overhovedet ikke gå på nettet. Helt perfekt til specialeskrivning. Den fungerer endnu hos en ung mand på gymnasiet, som heller ikke har brug for at kunne gå på nettet på sin "skrivemaskine".

Men hvis du er til brugt, så gå efter en mac. De ankommer ikke virus-befængte (Pc'er kan dog renses).