mandag den 23. januar 2012

Min nye bedste ven


Lovede jo forresten en tilbagemelding på den her:
Hvis du hader mørke morgener og din krop synes, det er nat kl. 5.45 - så kan du garanteret også blive venner med den her. Den første morgen vågnede jeg godt nok med et sæt, da lyset tændte, og jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg bare skal vækkes på den laveste styrke lys.

Efter en uges tid har mit system vænnet sig til den, og jeg er mere frisk om morgenen end nogensinde før. Jeg synes, det er en straf at skulle vågne før 7, og dem, der siger, at det er et spørgsmål om vane, ved ikke, hvordan det er at være en Hulemor! Jeg har øvet mig i mange år, og jeg hader det stadig...

Men nu er det faktisk lige før, jeg nyder at gå i seng, fordi jeg ved, at jeg bliver vækket stille og roligt. At jeg så har raget mig en omgang semi-influenza til mig, og vendte næsen hjem under dynen efter en time på job i morges, er jo ikke lampens skyld.

Jeg fik sovet dejligt nogle timer inden børnene kom hjem - og helt overraskede fandt deres mor i sofaen. Med fjernbetjeningen indenfor rækkevidde. Hold nu op, noget ringe tv, de sender der midt på dagen. Boxer har beriget os med et ordentligt læs gratiskanaler i 14 dage, så jeg så 4 stjerners middag (noget i den stil) og et program om en trucker fra Horsens, der blev gift. Og uvenner med sin bedste ven, der talte i walkie talkie. Altså på den seriøse måde. Jeg anede ikke den slags mennesker fandtes, helt ærligt. Det er ikke grimt ment, men ... jeg var målløs. Så sig ikke, at man ikke kan få udvidet sin horisont ved at ligge på sofaen...


6 kommentarer:

Dragonfly sagde ...

Med så mange kanaler er kunsten at selektere. Take it from someone who knows;)

Kamilla sagde ...

Vi har overvejet om det er et "vækkeur" vi skal have herhjemme. Nu overvejer jeg den lidt mere!
Smut ind forbi min blog og deltag i min give away med lækre Rie Elise Larsen sager :)
Mvh Kamilla

Mette sagde ...

Ih, bliver nødt til at få fingrene i sådan en lampe så. Har du nogen idé om hvad den koster?

Og rigtig god bedring!

hulebo sagde ...

Tak alle tre for jeres kommentarer. Lampen fås i flere prisklasser, den billigste koster knap 500 kr. Skal man have den vildeste model med plads til iphone og radio koster den ca. det dobbelte ;o)

Maria sagde ...

Ha ha, man kan blive overrasket over hvilke mennesker der findes derude. (og her kunne jeg godt lige klemme noget ind med realitystjerner sådan skåret over en kam)

Lampen - uhhh, sådan én ønsker jeg mig altså. Det lyder som en fantastisk måde at komme op på om morgenen. Må på ønskesedlen.

KH Maria

Superheltemor sagde ...

Uh sådan en lampe har jeg også været frister af - og endnu mere nu! Lyder godt med
Morgenfriskhed!