onsdag den 20. oktober 2010

Far, mor og ingen børn


Den leg, leger vi hjemme hos mig i disse dage. Mig og ham, der er en slags kæreste.

Og for saddan det er schön!! Alle børn er på efterårsferie andre steder (hvor de har det godt, altså), så det er bare os. Med ild i brændeovnen, nykogt æwlkage, kys, film, madrasser på stuegulvet, juleøl fra Schackenborg, flere kys, klik-en-skiferie, sove i hans arme, fjollerier, drømme-snak, kærlighedserklæringer og dampende...linsesuppe. Og den slags. Uhm.

Vi er meget enige om, at kæresteriet indtil videre er et voksenprojekt, så der er ikke så meget os-tid i verden. Og da aldrig fire dage ad gangen. Men lige nu er dét. En hel aften og nat mere.

Fortryllelsen hæves i morgen tidlig, og det er okay, for jeg er helt fyldt til randen af looooove. (Og savner de store små lidt. Meget.) Tænker lige nu, om det alligevel er undervurderet at være rigtige kærester...måske der skal opgraderes??

6 kommentarer:

June sagde ...

Selvfølgelig skal han forfremmes! ;-)

Som min - nu - mand sagde dengang, han efter bare 3 måneders bekendtskab ville dele adresse, og jeg syntes det gik lidt stærkt: "Hvorfor vente med noget skønt og godt?"

Trine sagde ...

Århhhhhhhh... så smååååkt!

Jeg stemmer for en opgradering...!
Egentlig bare mest fordi ;-)

Kolorista sagde ...

Jeg råber osse lige OPGRADERING herfra - i´m a sucker for loooooove!!! KH Lisbeth

Anette sagde ...

Jeg er VILD med den overskrift...far, mog og ingen børn. Elsker når talemåder og klichér bliver vendt på hovedet. Og det lyder i øvrigt alt sammen lækkert. Især det med linsesuppen. KH A

På sporet af succes sagde ...

Lyder nu hyggeligt :-)

Det er ligesom det med ude godt, hjemme bedst.

Dejligt med børnefri, bedst når man er sammen med dem igen.

Cammilla

Cecilie sagde ...

Jaaa...! til det hele.
:)