tirsdag den 6. september 2011

Det ville da også have undret mig...


...hvis han havde ændret sig.

Når man får brev fra Statsforvaltningen om et møde, så er det ret meget skåret ud i pap, at der helst ikke ændres på mødetiden. Taget i betragtning at der altid er mindst to (mod)parter indkaldt, plus fx advokater og bisiddere, synes jeg, det er helt rimeligt. Det er jo heller ikke decideret svært at forestille sig situationer, hvor den ene part har interesse i at trække tiden ud eller på anden måde genere den anden.

Af samme grund har jeg været i meget tæt kontakt med min chef om det møde, jeg nu er indkaldt til. Jeg har nemlig meget svært ved at få fri med så kort varsel. Men nu står der altså i brevet, at der faktisk skal omstændigheder på niveau med hospitalsindlæggelse til, før de ændrer et mødetidspunkt.

Da jeg i første omgang bad om fri, fandt jeg ud af at dato og ugedag i mødebrevet ikke passede sammen. Derfor måtte jeg i Statsforvaltningens telefonkø som nummer 28 for at få svar på, om jeg skulle møde på den nævnte ugedag - eller på den nævnte dato. En venlig info-dame, som jeg langt om længe kom igennem til kunne ... ikke give mig svaret. Men hun kunne bede sagsbehandleren kontakte mig, hvilket han hurtigt gjorde. Og det endte med, at min chef selv - in persona - ville dække min pind den dag.

Nu har jeg så fået brev igen. Fordi min eksmand har bedt om at få ændret sit møde. I Statsforvaltningen vil de nemlig gerne have dét møde afviklet først. Hvilket er helt i orden med mig. Og min helt, totalt-i-orden-chef har noteret sig en ny dato, hvor hun skal passe biksen. Så det er egentlig ikke fordi, det er et problem.

Jeg ved ikke...
Jeg synes måske bare ...
Når man skriver et vredladent brev til nogen, som man beskylder for både magtmisbrug og grove krænkelser ...
Fordi man egentlig gerne vil have deres hjælp ...
Og de så godt gider afsætte tid til et møde med én ...
Men beder én respektere, at mødetider kun ændres "når det er afgørende nødvendigt, f.eks. på grund af hospitalsindlæggelse"...
Fordi der ellers bliver alt for lang sagsbehandlingstid ...
Til noget, man selv har bedt om ...

Så er det bare, jeg tænker: "Nåe ja. Det ville da også have undret mig, hvis han havde ændret sig". For der er ingen i hele verden, der skal fortælle ham, hvornår han skal møde op til hvad. Uagtet, at mødet er efter hans ønske.

Det.skal.han.nok.SELV.bestemme.


6 kommentarer:

Dragonfly sagde ...

Hold kæft hvor lyder det bare anstrengende, at skulle samarbejde med ham om noget som helst. I guder.

June sagde ...

Puha, lyder som om, at det kan få vældig lange udsigter :-(

Trine sagde ...

Årh, suk.
Sødeste Hulemor, jeg tror du er et af de mest tålmodige mennesker der findes på planeten!

Anette sagde ...

Rådne æg bliver sjældent friske. Bare sådan. Åhhh altså.

Frederikke sagde ...

Jeg synes simpelt hen, at det er et ganske imponerende tålmod du udviser. På den anden side tænker jeg, at det er du nødt til får der kommer nok ikke så meget ud af det andet.

mette b sagde ...

Jeg ryster på hovedet...