lørdag den 10. september 2011

Jeg vil godt lige sige..


...endnu en gang, tusind tak for jeres kommentarer. Jeg får ALDRIG vendt tilbage på dem, og får ikke lagt en hilsen til nye læsere, som jeg er glad for kommer til. Jeg synes selv, det er rigtig rart, når andre bloggere tager sig tid til at bemærke, at de har set en kommentar, jeg har lagt. Desværre er der ikke så god læserservice her i butikken...

Men sådan en lørdag formiddag giver det helt og aldeles glæde, at sidde og læse nye og gamle kommentarer. Gerne sammen med en god kop kaffe. Elverpigen og Troldebarnet er på nye eventyr med overnatning, og skal først hentes sent på dagen. Smeden er lige kørt efter en perfekt aften med lækker mad, gode film og total kyssehygge. Om præcis en time og 18 minutter ligger jeg på en briks under et tæppe, med dejlig musik i ørerne og en sød kvinde, der giver mig en luksustreat - ansigt, hænder og fødder. Glæder jeg mig? Tror jeg nok lige.

Solen skinner, det er kun lørdag, jeg har søgt mit drømmejob (mere om det en anden dag) og jeg er glad helt ind i knoglerne. Det sådan en dag, jeg tænker: "Ok, hvis jeg dør nu, så dør jeg i hvert fald lykkelig".

God lørdag!

Ps. Lige et lørdagshit med gode gamle Carly Simon (ja, jeg er en gammel dame, når det kommer til musik!)2 kommentarer:

Karina sagde ...

Dejlig fredag du har haft, og ligeså skøn lørdag du får! :-)

Jeg er også en gammel dame mht. musik, og hende Carly er jeg også vild med. Tak for genopfriskelsen af Carly minderne fra 80´erne! ;-)

KH

Frøskuffen sagde ...

Jeg synes, at det er vigtigt, at man får svaret de, som kommer forbi... bare en gang imellem. Ellers kan jeg i hvert tilfælde godt selv af og til føle, at min deltagelse er ligegyldig. Og så stopper det hele jo.

Men det kan være lidt besværligt at holde øje med, at en eller anden nu har svaret på et gammelt indlæg. Her synes jeg, at Bloggers gadget, hvor man kan se kommentarerne, hjælper utroligt godt.

Men jeg holder nu af at læse med hos dig under alle omstændigheder :)