søndag den 25. september 2011

Det tog faktisk kun et sekund...


Søndag aften efter nogle alt for hæsblæsende dage, hvor jeg slet ikke gider remse alt det op, der har udfordret mig. På sisyfosmåden, hvor nok så meget Zen ikke gør nogen forskel, fordi det er udefra kommende faktorer, der h.e.l.e tiden vælter læsset.

Nå, men vi kom jo i mål. Og det blev søndag aften. Hvor der er tid til lidt madplanlægning og økonomioverblik for den næste uge. Du kender godt den der indre dialog om, hvad de næste tusindlapper skal bruges på, ikke? Et ekstra nyt vindue til de nye værelser måske (når nu vi er i gang)? Eller er det udstødningen på bilen denne gang? De fede vinterstøvler (der for 4. sæson i træk er udsat, suk)? Eller skal man bare sætte dem til side til skiferie, sommerferie, konfirmation, efterskoleophold, whatever?

Nogle gange kan man få brugt rigtig mange penge, helt uden at overveje noget som helst. Sådan helt af sig selv. Når man fx har raget en halsforkølelse til sig. Og vågner midt om natten med ondsindet halskriller. Og husker, at der er nogle halspastiller i køkkenskabet. Som man nemt kan gå over og finde uden at tænde lyset, nu man alligevel sover i køkkenet. Og man så jager en træt hånd ind i skabet. Så glasset med Nescafe vælter. Og falder ned og knuser den glaskeramiske kogeplade. Og man vågner helt, og ønsker at skrue tiden bare ét sekund tilbage. Ét enkelt sekund. 5.000 kr. Mindst. Fordi pladen ikke har standardmål. Så fik man da brugt dem...

7 kommentarer:

Conni sagde ...

Ej for f....., hvor surt?! Jeg krydser fingre for, at der ligger noget udlignende karma og venter på dig i næste uge! ;)

kvinde sagde ...

årh røv!

Charlotte sagde ...

I dag skal du gå ud og købe rigtig fede vinterstøvler til DIG selv!

kh

Charlotte (supertrofast læser med stort hjerte for dig!)

Kirsten sagde ...

Åh nej, Åh nej.....
Hvorfor kan man ikke bare skrue tiden lidt tilbage - bare en gang i mellem......

Lines linier sagde ...

Arh, mon ikke man kan lave mad på den alligevel?! I så fald stemmer jeg også for vinterstøvlerne til dig :-)

Anonym sagde ...

Jamen for fanden da! Du må godt låne min engel, men jeg er bange for, at projektet hos dig er lidt for stort.
Giver de andre ret - ud og trøsteshop i en fart! Det er det eneste, der hjælper. Og så gør du samtidig samfundet en tjeneste ;-)

hulebo sagde ...

I ER bare de allersødeste læsere. Tak for karmaønsker, røv, store hjerter, medfølelse og ikke mindst - 100% forståelse og opbakning hvad angår trøsteshopping!!