fredag den 30. september 2011

Nå ja, forresten...


...det har jeg helt glemt at fortælle. Mandag aften var jeg ude i min have meget sent, ca. kl. 23.15, fordi min (pindsvine)killer af en terrier ikke ville ind. Grrrr, jeg var gal. På med gummirøjserne og ned i haven. Fik faktisk et chok, da jeg vendte mig om og så det her:

lånt her

Og det var nordlys. Det bølgede nærmest frem og tilbage over himlen, mens stjernerne lyste igennem. Læs selv her. Kunne jo godt mærke, at de der gamle kolleger tænkte deres. "Ja, ja. Rødt nordlys *fnis*tssh*. Sikkert bare orange gadelygter, du". Men nej. Det var en Geostorm, var det. G2. Læste jeg på en eller anden space-hjemmeside. Den er for vild, den natur.

Så du det?


5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Nej ! Dét så jeg ikke. Sikke et syn, det må ha været !

Losarinas mor sagde ...

Nej ! Dét så jeg ikke. Sikke et syn, det må ha været !

mette b sagde ...

Sikke et smukt billede, du har taget af nordlyset!

Jeg så det desværre ikke, men jeg har oplevet nordlys der ligner det, du har oplevet der i 1990 i Ry. Vi var i gang med at koge kartofler til 80 personer (!) og de kom ikke rigtig til at koge. Så blev vi kaldt udenfor, hvor nordlyset nærmest var som en stor paraply i formen hen over os og de smukke rødlige farver som på dit billede. Vi blev stående i lang tid, indtil det forsvandt og da vi kom ind, var kartoflerne møre ;)

Rigtig god weekend.

mette b sagde ...

Fik lige læst tilbage og kort sagt: TILLYKKE med det nye arbejde! Ja, vi mødre SKAL have sådan nogle brænd-sammen-dage!
Og knus fra mig.

hulebo sagde ...

Æhh Mette, retfærdighedsvis skal det siges, at det er et billede, jeg har lånt. Af en meget dygtig fotograf. Men farveerne var de samme ;o)