onsdag den 21. september 2011

Insisterende telefonsælger og nyt LIV


En aften blev jeg ringet op af en utroligt insisterende telefonsælger. Jeg var fraværende mentalt og han fattede simpelthen bare ikke et nej. Han sagde (fandeme) ovenikøbet, at jeg lød som én, der var i målgruppen for bladet! 40+ pffhh.

Ja, godt gættet, jeg sagde modstræbende ja tak til et prøveabonnement på magasinet LIV. Og nu, må jeg altså indrømme, synes jeg, det er et virkelig godt blad. I modsætning til mange andre dameblade, der bare ligger og flyder med deres glittede perfektionisme, er jeg ikke færdig med det endnu. For det første. Og for det andet gider jeg rent faktisk læse artiklerne. For det tredje har jeg været ude at løbe efter at have læst en artikel om Klummefabrikantens anstrengelser.

For det fjerde er der et skønt interview med Ann Eleonora Jørgensen, den fantastiske kvinde. Disse linier, der handler om at hendes børn både kommer for sent i seng og i skole af og til, gav mig en kæmpe klump i maven:

"Der ligger jeg tit og sludrer i alt for lang tid for at komme tættere på dem"

Jeg er nemlig næsten altid den strikse Heksemor omkring puttetid. På det tidspunkt trænger jeg simpelthen så meget til ro selv, at jeg ikke orker til at høre alt muligt om dit og dat. "Det kan vi snakke om i morgen, nu skal du sove, bla bla bla...". Selvom jeg godt ved, at det er rigtigt at:

"Det er der, jeg virkelig får at vide, hvad der optager dem"

I aftes lagde jeg mig derfor på sengen, da troldebarnet skulle puttes. Hvorefter vi havde følgende samtale (et uddrag):

TB: Aj mor, hvad laver du?
HM: Jeg lægger mig bare lidt her
TB: (griner og laver himmelvendte øjne)
HM: (griner) Hvad er der? Jeg vil bare sige godnat
TB: Hmm. Mor?
HM: Ja?
TB: Henne i skolen er der nogle af de skilte, der får nye babyer. Ved du godt det?
HM: Jae, det ved jeg godt
TB: (Nu med hænderne foldet bag hovedet. Eftertænksom) Det ønsker jeg mig altså ikke
HM: Hvad?
TB: En lillebror ligesom V har fået
HM: Nej okay. Det er nok meget godt, for det får du altså heller ikke!
TB: Er du sikker?
HM: Ja da. Jeg får ikke flere børn
TB: Jamen nu har du jo en kæreste. Og så er det jo, der tit kommer en baby
HM: Ja. Men det er altså noget man selv bestemmer. Og jeg får ikke flere. Bombesikkert
TB: Aj mor!! En bombe er jo ikke engang sikker! Gør du så?
HM: Nej nej nej. Jeg mener det. Der kommer ingen babyer her. Jeg lover det
TB: Tak. Godnat mor

Jeg skal helt sikkert ligge noget mere i mine børns senge inden de sover...

7 kommentarer:

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Ja, det er faktisk et godt magasin, fik selv sagt ja til et abonnement i sommers, men de glemte at sende det til mig ;-) Jeg er heller ikke god til snak på sengekanten, er selv så træt, når min store B-pige endelig er klar til at sove, at jeg falder i søvn, hvis jeg lægger mig ved hende :-) Men jo, det er ofte ved den tid, de store tanker vendes. KH Charlotte

Anonym sagde ...

Insisterende telefonsælgere er noget, Fanden har skabt i vrede. Men fedt at du er glad for bladet -og nøj, hvor er jeg glad for at kunne inspirere! Troede aldrig, det ville ske for mig, at jeg skulle kunne inspirere nogen til at løbe en tur.

Conni sagde ...

Sikke en dejlig snak I fik :) Jeg kan også godt lide bladet. Skulle lige vænne mig til det, for det første eksemplar mindede mig for meget om "alle de andre blade". Gav den dog en chance mere, og det har jeg ikke fortrudt.

Lines linier sagde ...

Jeg kender ikke bladet, for jeg er lige knap 40 + ;-) (det lurer dog lige om hjørnet).

Men ja, det er de mest fantastiske snakke man får på ved puttetid. Jeg er dog også som regel selv for træt og har 4 unger jeg skal rundt og sige godnat til (do the math, hvis hver af dem skal have den puttetur.... zzz).

Jeg gør dog nogle gange det i dagtimerne, at jeg lige stikker hovedet ind og "hænger lidt" ud på den ene eller andens værelse. Jeg ER der bare mens de måske læser, tegner, leger. Og lige så stille kommer de samme snakke dér, som man kan få ved sengetid. Det er guld værd for både mig og det udvalgte barn :-)

Dejlig blog, i øvrigt!
KH

Anonym sagde ...

Jeg har også købt bladet et par gange, fordi en journalist skrev og ville lave et interview. Det blev dog aldrig til noget, fordi jeg er blevet interviewet så mange gange tidligere. Og egentlig ikke rigtigt gider flere interviews om kræft. Men bladet er okay.

Anette sagde ...

Haha...ja de sovekammer-snakke er noget af det bedste, selvom jeg nu også kender til at længes efter min alenetid. Telefonsælgere har verdens sureste job og derfor er jeg altid TOP sød, når jeg siger, at jeg absolut ingen penge har.

Anonym sagde ...

Hej... *sms*

Sikke en fed blog du har dig her jeg kan rigitg godt lide den (:

Jeg har også en blogger meste om mode, bolig og kreative ting men kan i ny og næ finde på at blogge om andet...

Tænkte om du ville linke sammen med mig på hinandens blogger hvis du vil et skal du kommentar en af mine indlæg og jeg vil linke dig...

Knus Lise