onsdag den 7. september 2011

Nu igen


Endnu en gang har en mand dræbt sin ekskone

http://politiken.dk/indland/ECE1383735/politiet-bekraefter-to-personer-doede-i-familietragedie/

Hun har haft navnebeskyttelse og hemmelig adresse. Hun troede, hun var i sikkerhed hos sin far. Jeg nærlæser det hele med en følelsesløs, kvalmende, snurrende fornemmelse i kroppen. Jeg er nødt til at læse det, for at finde ud af, hvordan, det kunne ske. For at lære. Var det anden historie, der gik forud? Eller den samme som min egen?

HvorFOR vidste han, hvor hun var? Jeg forstår godt, at man søger til sin far, det har jeg også selv gjort. Men ikke fysisk. Aldrig fysisk. Det er jo det første sted, sådan en mand leder.

................

I 2010 blev 6 børn og 8 kvinder dræbt af en far/ekspartner.

I 2011 er foreløbig 5 børn og 4 kvinder blevet dræbt.

Bare til info

5 kommentarer:

amarOrama sagde ...

Tænkte netop på dig, da jeg læste det.

Nina sagde ...

Det er så tragisk :(

Har fulgt med på din blog et stykke tid uden at kommentere, men nu må jeg simpelthen komplimentere dig for at holde hovedet over vande og for at skabe et trygt og sikkert miljø for dine børn.. Du lyder som en rigtig god mor, selvom det må være så hårdt at leve med den skygge over hovedet. Jeg håber virkelig, at det en dag ikke bliver nødvendigt at leve i skjul for jer længere.

Anonym sagde ...

Nu fik jeg også et strejf af kvalme. Hvor må det bare være krævende at passe på sig - uden at det skal være hele livets omdrejningspunkt. Men jeg ved, at du passer på dig - og dine - i mere end én forstand.

Kirsten sagde ...

Det er godt nok en uhyggelig statestik. Pas på dig selv og dine!!

mette b sagde ...

Det er svært at forestille sig den grundlæggende angst du lever med og hvor er det frygteligt at læse alle de tragiske historier.

Jeg sender dig varme tanker, du gæve kvinde.