mandag den 3. oktober 2011

Min største medfølelse...


...til alle de mennesker, der lever i evige smerter!

Siden i går morges har jeg været sendt til tælling af et gedigent og ondsindet hold i nakken fra helvede. Det er rædselsfuldt!

Ingen energi, intet overskud, bare dét, at skulle ud af sengen, er næsten uoverkommeligt. Vågnede kl. 2 i nat og tudede af smerter, som ikke engang de smertestillende piller, jeg havde i huset, kunne afhjælpe. Jeg har da aldrig oplevet noget lignende.

Jeg slæbte mig udelukkende på arbejde - helt skæv i betrækket - fordi jeg var sikker på, at der var (smertestillende) hjælp at hente HURTIGT. Lidt fryns skal der være plads til, og mødet med pillepusheren skuffede ikke. En håndfuld piller og en omgang skuldermassage med Voltaren-gel gjorde underværker. Nu er jeg totalt dopet og fuldstændig stiv som et bræt i hele skulderbæltet, men pyt. Jeg ved jo, hvad det er, og at det går over igen.

Men til alle dem (og måske nogle af jer?) der lever med kroniske smerter, vil jeg bare sige: I har min dybeste medfølelse og uforbeholdne respekt. Jeg ville blive sindssyg, hvis hver dag var sådan!

Og undskyld mig, jeg har en date med min varmepude henne i sengen, ynk ynk ynk...

7 kommentarer:

Lines linier sagde ...

Årh, din stakkel. Du får lige en håndfuld ynk samt god bedring -- lige i nakken, so to speak!

Conni sagde ...

Årh, hvor træls! Rigtig god bedring til dig ;) Der er nu heller ikke noget som varme og hvile, når man har det sådan. Jeg tænker selv på samme måde, når jeg en sjælden gang har hovedpine - at jeg ville blive idiot, hvis jeg skulle have det kronisk, som nogen jo har. Tanken om det gør, at man får sat sine egne småskavanker i et sundt perspektiv! :)

Marina sagde ...

AV. Jeg håber snart du får det bedre og sender et stort varmt knus (og ja du må gerne tage det på nakken for det er jo der du trænger til varme)

Anonym sagde ...

Jeg fik det ondeste hold i nakken først på sommeren efter at have sovet på min søsters sofa. Efter noget ondsindet rødvin. Jeg endte også med at bedøve mig med en kombination af panodil og Ibrufen nogle dage. Jeg løb nogle hurtige ture, hvor armene fik skuldrene bevæget igennem, og langsomt fortog det sig, og jeg blev levende igen.
God bedring.

Anonym sagde ...

TAK! ;O)

Og så et kæmpe kram til dig og rigtig god bedring! :o) Håber det letter hurtigere end du kan sige smertestillende piller er GULD!

Stort knus,

Sanna

Anonym sagde ...

Føj - det lyder fælt! Rigtig god bedring til dig.

pernillesarup sagde ...

Hvis varmen ikke hjælper gør kulde det måske. Det virker helt forkert at putte en pose frosne ærter på nakken men nogen gange er det det der skal til.
Eller en behandler måske (kiropraktor/osteopat).
God bedring.