fredag den 7. oktober 2011

Et skridt nærmere


Jeg var til møde i går. I Statsforvaltningen. De var venlige derinde. Interesserede, lyttende, imødekommende, reflekterende. Fire mennesker rundt om et bord, der forsøger at regne ud, hvad en psykopats motiv er. Rigtigt svar: Det kan man ikke. Det var i øvrigt ikke mig, der sagde P-ordet, men psykologen. Og sagsbehandleren. Så er katten da ude af sækken i det mindste.

Nu venter vi igen. Børnene skal høres. Ikke afgøre noget, men høres. Ting skal tænkes over, vendes og drejes. Måske skal vi snakke igen. Store beslutninger må gerne tage den tid, det tager, at tage de rigtige.

Kom heldigvis hjem til glade børn, og havde selv fået nyt overskud. Lavede aftensmad, bagte kanelsneglekage og kom for sent i seng, kun fordi det var så hyggeligt. Og ski'e være med det. Det er jo fredag. Børn uddelegeret til hyggeovernatninger. Hulemor tager en tiltrængt indhent-det-hele aften med smeden. På madrasmåden med film og stearinlys. Og gardiner for pokker.

Det er derfor, jeg altid vender tilbage til IKEA. Jamen de havde faktisk syet gardiner til mig! Mig, der ikke engang kan tråde en symaskine. Mål af, stryg oplægningsbånd på, klip klip, hæng op. (Kan da godt se, de burde have en hurtig søm ved ombukket, men det bliver først, når der er to mandage på en uge. Og det drømmer vi jo ikke om).

God fredag derude.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt, at mødet gik.... Godt kan mav vel godt bruge, ikk? Trods alt....

Sender et kram og et smil - lyder som perfekt afslutning på en fredag!

Sanna

mette b sagde ...

Hvor er det dejligt at læse, at det går fremad med sagen og at de professionelle tager dig alvorligt og kan se, hvad de har med at gøre. Det varmer mit hjerte.
Kram og fortsat god weekend,
mette

Charlotte Hyldgaard sagde ...

Betryggende at læse :-)
KH Charlotte

Kirsten sagde ...

Det var godt at der er nogen der hører efter. Så må vi håbe de hører efter de rigtige ting.