torsdag den 20. oktober 2011

Kære eksmand


Jeg ved godt, du synes, at alle vi andre er idioter. Især os, der bor vest for København K's kommunegrænse. Det er meget flot, at du er så hævet over os andre, og det må være en dyb utilfredsstillelse for dig, at ingen evner at bevæge sig på samme niveau. Kun den ene fejl begik du, at gifte dig med en bondetøs fra den jyske hede, fordi du lod dig besnære af hendes lyse sind. Som bag facaden viste sig at være manipulerende, dæmonisk og, nå ja, en dygtig aggressor. Var det ikke det ord, du brugte? (Om forladelse, jeg er ikke så dygtig som dig til fremmedord)

Det er naturligvis en stor uretfærdighed, at selv du er nødt til at følge myndighedernes love og anvisninger, og at du er nødt til, som de dødelige, at bruge samme adgangsveje som andre, for at få opfyldt nogle af dine krav. Nå nej, ønsker. (Det ved du jo godt, lyder bedst. Når du husker det).

Det må være hårdt for dig, det beskedne, misforståede geni, at skulle bruge disse unødvendige kræfter på at være i dialog med Statsforvaltningen, for at opnå dine menneskerettigheder (som du kalder det). En flok imbecile, overbelæste tåber, der ikke forstår hvor meget gift, jeg spreder og hvor meget, mine valg forpester dit liv. De har jo slet ikke din knivskarpe indsigt og menneskeforståelse.

Der kan ikke være tvivl om, at du har ret, når du peger på, at kernen i vores problemer ikke er dine handlinger (Herregud du har jo taget din straf) men i langt højere grad det, at jeg ikke evner at tilgive. At jeg er så lille et menneske, må i sandhed skuffe dig.

Der er bare én ting, jeg gerne vil sige til dig. I dag er det 9 måneder siden min mor blev bisat. Det var koldt og klart og sorgfuldt. Nu er det koldt igen. Og vi sørger stadig. Og min gamle far sidder forkrampet i sin stol i deres hjem og savner hende. Han har meget, meget svært ved at stå op og leve på en dag som denne. Så ved du hvad?

Han har slet, SLET ikke brug for at have dig luskende i sin have, maskeret og klædt ud, din feje, lede kujon.

At få bekræftet nummerpladen på din nye bil kræver kun et enkelt opkald til min hotline hos politiet (ja, dem, der lavede et komplot mod dig). Og ved du hvad? Du er SÅ opdaget. Du er SÅ meldt for ulovlig indtrængen, og jo, der er vidner på, at du var i haven. Og den spirende dialog, den er SÅ meget slut nu. Forstår du det?


(PS. Hold nu KÆFT, jeg er glad for, at børnene blev hjemme i ferien)

14 kommentarer:

Conni Nørskov sagde ...

SÅDAN! Hold da kæft, han lyder som en psykopat af format? Godt, du fik lidt luft her, men der er bare folk, som er uden for pædagogisk rækkevidde. Har selv nogle stykker i rygsækken, men de lusker da i det mindste ikke rundt i baghaven.. endnu(?)

kongemor sagde ...

puha kuldegysninger. Og ikke rare kuldegysninger. Sender nogle varme tanker til jer.

amarOrama sagde ...

Kuldegysninger.

Anonym sagde ...

Kære Hulemor
Jeg er en relativt ny læser. Jeg har siddet og læst bagud i din blog til langt, langt bagude. Og jeg må bare lige sige, at jeg synes du er helt utroligt sej! Er du gal, jeg blev skræmt bare af at læse om din situation, og du lever den.. Og gør det så fantastisk. Det er virkelig imponerende!

Og ja, enig med de andre, kuldegysninger af dette indlæg. Puha. Kan den mand da ikke bare lade jer være i fred for pokker!

June sagde ...

Fuck, skræmmer det dig ikke helt vildt? Kæmpe cyberkram i hvert fald!

Jeg fik da helt dårlig samvittighed, over at "opfordre" til, at du holdt lidt fri.

Og hvor ER det godt at din far har øjnene med sig. Selvom det fame må være opslidende for alle parter, altid at skulle se sig over skulderen :-(

Karina sagde ...

Jeg kan slet ikke beskrive med ord den følelse jeg fik, da jeg læste dit indlæg...
Hans rettigheder kan ligge på et uendeligt lille sted!! Og efter min mening er der i de rettigheder intet om rettigheden til børnene! Men det er jo kun min mening :o)
Du er et stort menneske gjort af et meget særligt stykke stof!! :o)

Kærligst, Karina

Frederikke sagde ...

Jeg er rystet. Mange tanker herfra.

Anonym sagde ...

Kæmpe kram! Godt ungerne blev i hulen!

Kh Sanna

Anonym sagde ...

Her sidder jeg langt væk og bliver bare bange på jeres vegne..
FØJ han er uhyggelig.

Prophecy sagde ...

Uhhhh......hvad fanden skal man sige. Tak fordi du deler, for dét der er da ikke noget man skal gå med selv . Får lyst til at finde mit baseballbat frem og lave et tæskehold...ja, ja - ikke videre modent.

Anonym sagde ...

Bare nogle store kram fra mig til dig

Anonym sagde ...

Man får de kræfter, man skal bruge. For der er ikke noget valg.

Han er der. Så er du nødt til at forholde dig til ham. Jeg glæder mig over din vrede. Over, at du tager kampen op.

Han har brændt sine broer. Og han vil ikke vokse eller lære af at få en chance mere. Han har brændt sine chancer og der bør ikke være flere.

Hold fast i din vrede. Den bærer dig igennem, fordi det skal den. Og du. Du skal igennem. Det fortjener du.

Og dine kampe i dag giver dig glæde senere. Jeg lover det. Belønningen skal nok komme.

Mange tanker til dig,
fra mig

Sofie sagde ...

Jeg har ingen psykopat-aksmænd efter mig, jeg har ikke engang børn, men jeg blev for kort tid fast læser, fordi jeg synes du skriver helt fantastisk. Fantastisk på den måde, at jeg ikke helt kan lade være med at læse det. Så det har jeg gjort. Jeg har læst hele din blog her til aften, fra ende til anden, i kronologisk rækkefølge med det ældste først. Jeg var NØDT til at kende din historie efter dette blog indlæg. Så nu kender jeg den. Og jeg er SÅ imponeret over dig! Håber desuden, at din charmetrold af en eksmand bliver spærret godt og grundigt inde, han fortjener isolation i meget lang tid!

Cyberkram herfra

Lotte sagde ...

Godt klaret! Du er så stærk og sej at jeg får kuldegysninger!!! Har selv en far der er som din x, og kan finde på de samme ting, så jeg ved hvilken situation du står i. Men pas på med hvad du ligger på nettet i din kamp mod ham. Han kan lynhurtigt bruge det i mod dig. Jeg forstår til fulde at du har brug for at få det ud og jeg synes det er så sejt, men det kan bare godt eksplodere i ansigtet på dig... Mange 1000 positive tanker fra en der synes du er den sejeste mor!! Mange hilsner fra Lotte