torsdag den 27. oktober 2011


Nu skal vi jo ikke glemme, at det er lille fredag, vel? Her er bagt kager til fælles fødselsdag på skolen, prøvesmagt og ikke mindst skrålet og danset til radioens Spil Dansk Dag. Apropos at være tilstede i nuet, så skal man bare bage nogle kager med sine unger og forsøge at lære dem at danse et-to. Fx til den her:
Ps. Og så bliver man jo også glad af nye støvler (Tak Charlotte)5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lækre lækre støvler!! De ser dejligt varme ud!
Og nu bliver jeg nødt til at spørge - HVAD er det for en dans??

Charlotte sagde ...

Og så slog du da lige to fluer med et smæk, udsigten til at gå dagen igennem i de støvler, får dig ud ad sengen allerede 0530.

kh og god weekend

Charlotte

hulebo sagde ...

@Kongmor: Et-to er da den legendariske selskabsdans, som ALLE kan danse. Den går til mange melodi-takter og kan man danse den, kan man danse med alle. Selve dansen går ud på at tage et trin med højre fod (og samle) - derefter to trin med venstre (samle). Manden starter med et til venstre og to til højre. Pærelet og hvis manden er god til at føre, er det en ufattelig nem dans!!

@Charlotte: jeg slog faktisk tre, for børnene kunne stadig passe deres støvler fra sidste år og ville ikke have nye. Så det betalte mine ;-)

God weekend

Charlotte sagde ...

Kommer der virkelig en tid, hvor barnet kan passe støvlen fra sidste år.......wow! Osse flyverdragten?

kh

hulebo sagde ...

Altså jeg forstår det faktisk heller ikke! Og de har LOVET at sige til, hvis det pludselig begynder at klemme om tæerne..